Blog

AUBADE X ELIE SAAB
12/09/2023

Dit seizoen werkte het Franse merk Aubade samen met haute couturehuis ELIE SAAB om de verleidelijke glamour van sterke vrouwen te vieren met twee exclusieve collecties lingerie en nachtkleding voor winterseizoen 2023.

Aubade en Elie Saab: elegantie, persoonlijkheid en sensualiteit

Aubade x Elie Saab … het is een samenwerking die resulteert in een droomcollectie! Elie Saab begrijpt het vrouwelijk lichaam en weet een sensatie vol glamour op te roepen. Een stijlvolle creatie met luxueuze materialen en verfijnde compositie, vol elegantie, persoonlijkheid en sensualiteit … luxueuze lingerie voor een dagelijks comfort. Helemaal waar Aubade voor staat. Voorts zien we speelse verleiding doordrenkt van glinsterende gouden lurex borduursels. Een samenspel van transparantie, gouden details en diepzwart zijdesatijn.

Aubade is een premium Frans lingerie- en badkledingmerk en zet al zijn expertise in op gebied van corsetterie voor de creatie van verleidelijke lingerie voor sexy sets of luxe ensembles maar ook voor chique en erotische stijlen. Uiteraard kan je het merk zelf komen ontdekken bij Boudoir Lingerie in Meulebeke. 

 

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0