Blog

Aubade lingerie, met de glamour van Elie Saab
12/10/2023
Aubade lingerie | Aubade West-Vlaanderen

Het Franse merk Aubade zag het levenslicht in 1958 en was destijds een absolute trendsetter in het creëren van matching, gekleurde bh’s en slipjes. Het is een premium lingerie- en badkledingmerk en zet al zijn expertise in op gebied van corsetterie. Dit voor de creatie van verleidelijke lingerie voor sexy sets of luxe ensembles, maar ook voor chique en erotische stijlen. Ook nu is lingerie van Aubade nog steeds een vaste waarde in de modewereld en … bij Boudoir Lingerie natuurlijk!

Aubade lingerie in 2023: samenwerking met Elie Saab

Dit seizoen werkte het team van Aubade samen met haute couturehuis ELIE SAAB om de verleidelijke glamour van sterke vrouwen te vieren met twee exclusieve collecties lingerie en nachtkleding voor winterseizoen 2023. Aubade x Elie Saab … het is een samenwerking die resulteert in een droomcollectie!

Elie Saab begrijpt het vrouwelijk lichaam en weet een sensatie vol glamour op te roepen. Een stijlvolle creatie met luxueuze materialen en verfijnde compositie, vol elegantie, persoonlijkheid en sensualiteit … luxueuze lingerie voor een dagelijks comfort. Helemaal waar Aubade voor staat. Voorts zien we speelse verleiding doordrenkt van glinsterende gouden lurex borduursels. Een samenspel van transparantie, gouden details en diepzwart zijdesatijn.

Aubade online? Kom liever langs bij Boudoir Lingerie

Zoek je de prachtige creaties van Aubade online? Dan is dit wellicht omdat je het Franse merk in weinig winkels kan terugvinden. Toch adviseren doorgaans niet om je lingerie online aan te kopen. Zie hier welke meerwaarde langskomen in de winkel voor jou heeft. En er is meer goed nieuws: bij Boudoir Lingerie vind je wél een mooi aanbod met Aubade lingerie terug. Ken je echter jouw maten al perfect of ontbreekt het je aan tijd om langs te komen, dan kan je hier ons aanbod ontdekken.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Aubade in regio Roeselare of Aubade in regio Kortrijk? Dan zit je helemaal goed bij ons. Boudoir Lingerie is namelijk gelegen in Meulebeke, op minder dan een halfuurtje rijden van deze centrumsteden. Bovendien zijn wij één van de twee officiële verkooppunten van Aubade in heel West-Vlaanderen. 

In onze boetiek vind je niet alleen kwalitatieve merken, maar kan je tegelijk ook rekenen op een ongeziene service. Dankzij onze jarenlange expertise en nauwkeurige metingen ga je ongetwijfeld naar huis met een setje dat perfect bij je past. Aarzel dus niet langer en kom langs bij ons in Meulebeke. Graag tot binnenkort!

 

 

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0