boudoir-zwart-wit-1
Meer dan 30 jaar ervaring!
Boudoir-lingerie-9871-ZW
boudoir-zwart-wit-2
Wij verkopen zelfvertrouwen!

Historiek

In 1993 nam Tilly de zaak ‘t Spinnewiel over die toen nog in de Pittemstraat in Meulebeke gevestigd was, een zaak met naam en faam, die bestond sinds 1952.

In 2008, na de dood van haar vader, kwam dochter Sunny als mede-bestuurder in de zaak.

Omdat het pand in hartje Meulebeke geen uitbreidingsmogelijkheden toeliet om de klant nog meer winkelplezier te bieden, verhuisden Tilly en dochter Sunny de zaak in augustus 2010 naar de Veldstraat waar er ruimte was voor uitbreiding.

Het pand werd ingericht in een typische boudoirstijl van de 18de eeuw en de zaak werd omgedoopt tot Boudoir-Lingerie. Bovendien is er altijd parking voor de deur.

Beleving

De naam verraadt het al: bij Boudoir-Lingerie stap je binnen in de wereld van sensualiteit, charme en romantiek…

In het prachtige pand in boudoirstijl ontdek je een brede waaier aan lingerie, corsetterie, badmode en nachtkledij in een huiselijke, gezellige sfeer.

Het kader mag dan een wel een vleugje exclusiviteit uitstralen, het aanbod is er op maat van ieders budget en smaak.

Zelfvertrouwen

Met veel passie en enthousiasme maken de lingerie-stylistes graag alle tijd vrij om de optimale lingerie aan te reiken. Zij stellen je zodanig op je gemak dat lingerie shoppen een therapie is om meer zelfvertrouwen te krijgen! 

Vraag steeds hulp in de paskamer: er is niks zo vervelend als lingerie die niet 100% goed zit! Door de veelzijdigheid aan collecties en merken en het deskundig advies vindt elke vrouw hier zeker de passende lingerie…

Bij de keuze van merken primeert draagcomfort, pasvorm, kwaliteit en een modieuze uitstraling.

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0