Blog

BH-inruilactie tijdens de maand november
31/10/2023

Ontdek de jaarlijkse November Bh-Inruilactie, waar meer dan 90 toonaangevende lingeriewinkels samenwerken om hun gewaardeerde klanten te belonen voor hun voortdurende vertrouwen. Ruil je oude bh in voor een exclusieve waardebon van €10, te besteden aan een gloednieuwe beha tijdens de hele maand november. Het is niet alleen een kans om je lingerielade te vernieuwen, maar ook om de wereld een stukje beter te maken.

Dankzij Wereldmissiehulp krijgen nog draagbare bh’s een tweede leven bij vrouwen die minder toegang hebben tot hoogwaardige lingerie. Niet-draagbare stukken worden gerecycled via het ‘Be the Fibre’-initiatief, waardoor ze dienen als grondstof voor trendy, circulaire accessoires zoals laptoptassen, paraplu’s en tote bags. Zo draagt de lingeriesector bij aan zowel sociale als ecologische duurzaamheid.

Neem deel aan deze win-win situatie en steun duurzame ontwikkelingsprojecten met de opbrengst van deze prachtige, gerecyclede producten. Doe mee met de beweging en ontdek hoe de bh-inruilactie niet alleen jou, maar ook anderen en onze planeet ten goede komt

Breng dus in november je oude bh’s binnen bij BOUDOIR-LINGERIE en ontvang een kortingbon van 10 euro per bh!

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0