Blog

Boudoir-lingerie houdt je warm … De winter is nog niet voorbij!
16/02/2023

Het kan nog serieus winteren….en dat voel je zowel binnen, als buiten. Bij Boudoir-lingerie lossen we dat op met het warmte-ondergoed van MEDIMA! Het geheim van Medima zit in de wol van het angorakonijn. De angorakonijntjes krijgen speciale voeding, de haartjes worden regelmatig gekamd en worden geknipt of geschoren, dus Medima is 100% diervriendelijk!

De angoravezel is trouwens de lichtste, warmste en meest absorberende natuurlijke vezel die bestaat! Ze slaat jouw lichaamswarmte op en houdt de warmte op je huid. Zelfs bij transpiratie blijft je lichaam droog en warm !

Wist-je-datje over warmte-ondergoed van Medima

Medima …

  • draagt zorg voor uw gezondheid !
  • is 100 % duurzaam geproduceerd
  • is licht, warm en absorberend
  • verlicht pijn

Medima voor specifieke pijnzones

De succesvolle resultaten in het voorkomen en bestrijden van spier- en gewrichtspijnen staan wetenschappelijk vast en zijn vaak verbluffend! Ideaal voor reuma-patiënten of mensen die thermische kledij willen dragen om medische of pijnverzachtende reden.

Koude voeten?

Deze bedsokken zijn gemaakt van 40% angorawol en geven een uniek gevoel van welbehagen tijdens het slapen … Voor velen van ons onmisbaar!

 

Ook liever nooit meer koud?

Ken je dit geheim nog niet? Kom snel langs, dan geven wij jou advies & laten we jou zien hoe jij de koude dagen zonder problemen kan trotseren!

Sunny & het Boudoir-team

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0