Blog

Breng jij je oude bh ook binnen in november?
18/01/2023

Elk jaar in de maand november slaan meer dan 90 lingeriewinkels de handen in elkaar voor de bh-inruilactie. Met z’n allen belonen ze graag hun trouwe klanten voor het vertrouwen dat die telkens opnieuw geven. In ruil voor een oude bh krijgen klanten een waardebon van 10 euro die ze in november kunnen spenderen aan een nieuwe beha. Op die manier geven de lingeriedames een koopkrachtduwtje aan hun klanten.

Niet alleen de klant wint bij het binnenbrengen van een oude beha. Via Wereldmissiehulp krijgen de nog draagbare beha’s een nieuw leven bij dames die minder toegang hebben tot kwaliteitsvolle lingerie. Niet draagbare stukken worden via het initiatief ‘Be the Fibre’ gerecycleerd en als grondstof gebruikt voor nieuwe kledij en leuke, circulaire accessoires zoals laptoptassen, paraplu’s en tote bags. Op die manier helpt de lingeriesector om iets terug te geven aan de samenleving en aan onze planeet. Met de opbrengst van de producten worden duurzame ontwikkelingsprojecten gefinancierd. Een win-win voor iedereen dus!

Stip deze actie aan in je agenda, breng in november je oude bh’s binnen bij BOUDOIR-LINGERIE en ontvang een kortingbon van 10 euro!

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0