Blog

Help! Hoe kies ik de juiste badmode?
14/03/2024

Als iemand weet hoe ingewikkeld het kan zijn om een goed passende bikini of badpak te vinden (echt, ze bestaan!), dan zijn het de lingerie-stylistes van Boudoir-Lingerie wel.

Toch is het volgens ons echt mogelijk om op het strand en daarbuiten te schitteren, ongeacht welk figuur je hebt – we moeten alleen even weten hóe.

Bij beha´s vinden we het prioriteit nummer één, maar bij badkleding hechten veel vrouwen toch minder waarde aan een goede ondersteuning. Terwijl dat bij badmode zeker even belangrijk is!

DESKUNDIGE LINGERIESTYLING

Daarom is professioneel maat- en stylingadvies zo belangrijk. Omdat bij ons veel verschillende merken verkrijgbaar zijn, hebben we voor iedere vrouw, voor elk figuur en voor elk moment de juiste beha of badmode. In een rustige, huiselijke atmosfeer nemen onze stylisten de tijd voor je  (neem jij dan ook even de tijd ?!) De stylistes geven tips welke modellen het best bij je passen. Check jouw maat dus regelmatig, of, beter nog, laat je adviseren door een lingeriespecialiste.

Want beachwear die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jouw vrouwelijkheid.

De badmode van 2024 kenmerkt zich vooral door een uitgebreid kleurenpalet, mooie prints, en speelse accenten. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Niet alleen de tops, maar ook bikinibroekjes zijn in veel verschillende modellen te krijgen. Kies je voor een wat meer sexy uitstraling met een hoog uitgesneden broekje, of liever voor een taillebroekje? Als het aankomt op badmode is er zowel in soorten als in kleuren en prints voor ieder wat wils. Badpak of bikini, jij beslist. Eén ding is zeker: met de prachtige collecties van Boudoir-Lingerie schitter jij op het strand én daarbuiten.

Bekijk onze producten in de shop

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0