Blog

MC ALSON – Dit is Belgisch!
28/09/2023

Dit is Belgisch!

Als zoon van een textielfabrikant en vader van 5 enthousiaste kinderen begon Pierre Deren 20 jaar geleden aan dit prachtige familieverhaal. De boxershort van McAlson ontstond in 1997, toen 2 broers besloten dat er behoefte was aan comfortabel herenondergoed met slimme ontwerpen. Toen ze de eerste 8 boxers creëerden, was de collectie meteen een succes!

Het merk doet enorme inspanningen om elk seizoen geweldige collecties aan te bieden, om aan de hoge verwachtingen te voldoen. Stoffen worden zorgvuldig gekozen en ontwikkeld met de beste Europese weverijen. Al deze inspanningen leiden tot producten waarin geen detail over het hoofd is gezien.

ONZICHTBARE INGEMAAKTE SLIP

Het comfort van slips, de elegantie van boxers. De iconische McAlson boxershort bevat een onzichtbare maar slim ingemaakte ondersteuningsslip van 100% katoen. De slimheid van een Amerikaanse boxer combineren met het comfort van een slip zorgt dan ook voor een ultiem draagcomfort!

Een waaier aan prints en kleuren van maat XS tot XXL vind je heel het jaar door bij Boudoir-lingerie. Ben je in een stijlvolle, grappige, slimme, brutale of vrolijke bui?

Dagelijks vind je in je garderobe ongetwijfeld wat je zoekt!

Winkelmandje

Add a product in cart to see here!
0